INFO

Wat was de allerleukste balsport tijdens de gymles op de basisschool?? Juist! Trefbal! Daarom werd in 2016 het allereerste Nederlands Kampioenschap Trefbal ooit georganiseerd. Nu volgt de vierde editie: het NK Trefbal 2019. Deze editie wordt georganiseerd door ApenkooiGym, het team van meesters en juffen dat inmiddels in 8 steden serieuze volwassenen weer in speelse kinderen verandert met hun nostalgische gymlessen.

Het NK Trefbal 2019 is bedoeld voor iedereen: gymleraren, ICT-ers, handballers, sumo-worstelaars, studenten, diegene die altijd als laatste werd gekozen, fanaat of groentje… als je maar speels en een beetje sportief bent! Alles wat je nodig hebt is een team van minimaal 10 personen waarmee jullie de strijd aangaan voor de titel Nederlands Kampioen Trefbal! Om lekker op maat de spelen, hebben we dit jaar 2 categorieën: de competitie voor wie winnen belangrijker is dan meedoen en de competitie voor wie meedoen belangrijker is dan winnen: De King Kong Competitie en de Mr Nilsson Competitie!

Het NK zal plaatsvinden op zondag 7 april 2019 in sportcentrum Olympos in Utrecht. Het kampioenschap duurt van 10:30 tot 18:00 uur met aansluitend een lekker feestje. Rond 16:00 uur is de poulefase afgelopen. De uitgeschakelde teams hoeven niet af te druipen maar zullen zich vermaken in de verrassingszaal.

Klik op ‘SPELREGELS‘ voor de uitleg van onze officiële spelregels. We spelen dit jaar geen dodgeball maar trefbal, omdat dit het spelplezier bevordert en iedereen hierbij mee kan blijven doen!

Klik op ‘INSCHRIJVEN‘ om je team of jezelf op te geven. Je kan je per 10 spelers, per 5 spelers of als individu inschrijven. Als je je met een groepje van 5 of als enkeling inschrijft, word je team door ons aangevuld tot 10-12 spelers.

INSCHRIJVEN IS MOGELIJK VANAF VRIJDAG 18 JANUARI!